Zakelijk glasvezel internet voor bedrijven

Altijd voldoende bandbreedte voor alle internetdiensten van uw bedrijf, óók in de toekomst. Met zakelijk glasvezel internet van DELTA Fiber Nederland heeft uw bedrijf zeer snel en stabiel internet. Doe nu de glasvezelcheck om te achterhalen of u zakelijk glasvezel internet kunt nemen.

Hoe werkt de postcodecheck?

Voordelen glasvezel internet

De voordelen van zakelijk glasvezel internet

Met zakelijk glasvezel internet heeft uw bedrijf altijd snel en stabiel internet. U heeft altijd voldoende bandbreedte, want met glasvezelinternet haalt u altijd de beloofde topsnelheid.

Drie voordelen van zakelijk glasvezel internet:

 • De beloofde snelheid is de werkelijke snelheid: 100 Mbit is dus ook écht 100 Mbit
 • Een betrouwbare verbinding die vrijwel geen storingen kent: 99,9 procent beschikbaarheid
 • Een eigen aansluiting op het glasvezelnetwerk: u deelt uw verbinding niet met anderen
 • Even snel uploaden als downloaden: ideaal voor werken in de cloud

Dit zijn alle voordelen van zakelijk glasvezel internet

Voordelen glasvezel internet
Over DELTA Fiber Nederland

Glasvezel internet: mogelijk gemaakt door DELTA Fiber Nederland en zijn partners

DELTA Fiber Nederland heeft sinds de oprichting het derde grootste telecomnetwerk van Nederland gebouwd. Wij hebben inmiddels 390.000 huishoudens en bedrijfspanden aangesloten op ons communicatienetwerk en daar komen dagelijks nieuwe adressen bij. DELTA Fiber Nederland sluit gemeentes en buitengebieden aan op glasvezel waar anderen dat niet doen. Ook bewoners en bedrijven in de buitengebieden van Nederland willen wij helpen met toegang tot snel en stabiel glasvezelinternet. Misschien kent u ons ook als Glasvezel Buitenaf. Glasvezel aansluiten? Dat doet DELTA Fiber Nederland samen met haar partners. Hiertoe behoren internetproviders en aannemers.

Meer weten over DELTA Fiber Nederland?

Over DELTA Fiber Nederland
DELTA Fiber Nederland start bouw glasvezelnetwerken voor bedrijventerreinen

Glasvezel cruciaal voor concurrentiepositie

“Na de zeer succesvolle glasvezelcampagne van DELTA Fiber Nederland voor het buitengebied van Aalten en Oost Gelre , ben ik erg verheugd dat ook de bedrijventerreinen kunnen profiteren van de snelheid en betrouwbaarheid van glasvezel.”, aldus Gerard Nijland, wethouder voor de gemeente Aalten. “Voor een bedrijventerrein en de bedrijven die er actief zijn, is de digitale infrastructuur van cruciaal belang en ik ben ervan overtuigd dat veel bedrijven nog van dit aanbod willen profiteren .”

Beschikbaarheid DELTA Fiber Nederland-glasvezel

Hieronder kunt u overzichtelijk zien waar glasvezel van DELTA Fiber Nederland beschikbaar is.

Ervaringen

Andere bedrijven over DELTA Fiber Nederland

“In tegenstelling tot anderen sluit DELTA Fiber Nederland ons bedrijventerrein wél aan op glasvezel internet. En wat mij betreft ook nog eens voor heel acceptabele bedragen.”

Gert Hoogeboom, Hoogeboom Raalte

“We bellen veel naar het buitenland en daar zitten ook kosten aan verbonden. En als we alles via het internet kunnen doen, dan is dat veel goedkoper. Dat verdient zich echt wel terug.”

Sander Wisselink, Mendels Fashion Group

Dit zeggen andere bedrijven over glasvezel internet van CAIW

Ervaringen

Nieuws van DELTA Fiber Nederland

Veelgestelde vragen

 1. Glasvezel - Wat is glasvezel internet?

  Glasvezel is een flinterdunne en ijzersterke glasdraad die gebruikt wordt om licht te transporteren. Dit gebeurt met behulp van interne reflectie. Oftewel, het licht komt onder een hoek de kabel binnen, waarna dit voortdurend tegen de randen van de kabel binnen, waarna dit voortdurend tegen de randen van de kabel terugkaatst (omdat er een laagje op de kabel zit dat geen licht doorlaat), en zich zo binnen de kabel voortbeweegt. Met behulp van het licht kunnen gegevens verstuurd worden en dat is waar de term ‘internet met de snelheid van het licht’ vandaan komt.

 2. Glasvezel - Hoe snel is glasvezel eigenlijk?

  Op dit moment worden in onderzoekslaboratoria snelheden bereikt van meer dan 57 gigabytes per seconde. Daarmee zou je tientallen films in één tel kunnen downloaden. Goed om te weten: wanneer wordt gezegd dat een abonnement 250 Mbit/s biedt, dan biedt het ook echt 250 Mbit/s. Oók als je niet om de hoek van de centrale woont en de hele buurt tegelijkertijd op YouTube video’s kijkt. 250 Mbit/s is bij glasvezel écht 250 Mbit/s.

 3. Glasvezel - Waarom is glasvezel internet belangrijk?

  Een goede internetverbinding is steeds belangrijker. Nu zal het klaslokaal of de wachtkamer bij de huisarts niet zomaar verdwijnen, maar een betrouwbare en goede kwaliteit videoverbinding biedt veel nieuwe mogelijkheden voor mensen die om wat voor reden thuis willen of moeten blijven. Maar ook voor apparaten thuis (‘domotica’) gaat een wereld open. Met een ‘slimme’ thermostaat kunt u via uw smartphone bedienen. Handig als u op een winterse dag net wat eerder van werk terugkomt. Wanneer meer en meer apparaten gebruikmaken van uw internetverbinding, is het belangrijk dat er voldoende snelheid is en een constante kwaliteit. Glasvezel biedt deze snelle en betrouwbare internetverbinding. Omdat de capaciteit van glasvezel in principe oneindig is (‘snelheid van het licht’), kunnen we hiermee tientallen jaren vooruit.

 4. Inschrijven - Hoe meld ik mij aan voor glasvezel internet?

  Als u zich wilt aanmelden voor glasvezel internet, zijn er – afhankelijk van uw situatie – verschillende mogelijkheden. Met het doen van de postcodecheck weet u wat uw situatie is.

  Blijkt uit de postcodecheck dat uw adres binnen het DELTA Fiber Nederland-netwerk valt? Dan kunt u zich voor glasvezel internet aanmelden via één van de op uw adres beschikbare providers.

  Blijkt uit de postcodecheck dat er een campagne loopt voor glasvezel internet? Dan wordt u doorverwezen naar de daarvoor bestemde actiepagina. U kunt zich via deze pagina aanmelden voor glasvezel internet.

  Blijkt uit de postcodecheck dat er op uw adres geen glasvezel internet is? Dan kunt u zich nog niet aanmelden voor een aansluiting. U kunt zich dan wel aanmelden voor de nieuwsbrief. Wij houden u dan op de hoogte van de ontwikkelingen rondom glasvezel internet in uw gemeente.

 5. Abonnementen - Uit welke providers kan ik kiezen?

  Verschillende Internet Service Providers bieden diensten aan via het glasvezelnetwerk. Zij bieden in ieder geval snel en stabiel internet, interactieve televisie met zeer goede beeldkwaliteit en betrouwbare telefonie. Met het doen van de postcodecheck weet u welke providers er op uw adres beschikbaar zijn.

Veelgestelde vragen over zakelijk glasvezel

Staat uw vraag er niet tussen? Alle veelgestelde vragen beantwoorden we hier voor u.

Bekijk de volledige FAQ

Of neem contact met ons op

Schrijf je in voor de nieuwsbrief