Projecten

Terug

Mabib

Vanaf 29 januari 2018 gaat Mabib verder onder de naam Glasvezel buitenaf. Mabib en Glasvezel buitenaf werkten al langere tijd samen en nu is er gekozen om onder één naam verder te gaan. Dit heeft verder geen gevolgen voor het aanbod en de toezeggingen die zijn gedaan richting de inwoners en bedrijven in het buitengebied.

Vandaag is het startsein gegeven voor de glasvezelcampagne in Meierijstad en St. Michielsgestel. Vanaf 19 februari kunnen de inwoners van beide gemeenten zich inschrijven voor een glasvezelaansluiting. Deze glasvezelcampagne zal onder de naam Glasvezel buitenaf gevoerd worden. Meer informatie is te vinden bij Glasvezel Buitenaf, www.glasvezelbuitenaf.nl.

In gebieden waar onder de vlag van Mabib al een campagne is afgerond en het benodigd aantal aanmelding is gehaald, zal de naam Mabib gefaseerd over gaan naar Glasvezel buitenaf.

Over Glasvezel buitenaf
De ambitie van Glasvezel buitenaf is om iedereen in het buitengebied toegang te bieden tot snel internet. Inmiddels is Glasvezel buitenaf actief in verschillende provincies en heeft het 20 succesvolle glasvezelcampagnes afgerond. Hierdoor hebben al 70.000 huishoudens en bedrijven in Overijssel, Gelderland, Utrecht en Brabant de beschikking over toegang tot snel internet via het glasvezelnetwerk. Glasvezel buitenaf is op dit moment de enige partij die op deze schaal glasvezel aanlegt in het buitengebied.

Website Glasvezel Buitenaf