Projecten

Terug

Glasvezel buitenaf

‘Glasvezel buitenaf’ is een campagne om niet alleen de inwoners van de kernen toegang te bieden tot het netwerk van de toekomst, maar ook de huishoudens en bedrijven in het buitengebied aan te sluiten op glasvezel.

Om glasvezel te kunnen aanleggen moet 50% van een deelgebied, dat bestaat uit zo’n 3.000 huishoudens, een glasvezelabonnement afnemen. Naast het abonnement voor televisie, internet en/of telefonie betaalt een klant een vastrechtvergoeding. Kiest u als klant op een later moment voor een glasvezelabonnement? Dan betaalt u eenmalige aansluitkosten.

Inmiddels is Glasvezel buitenaf actief in verschillende provincies en heeft het ruim 40 succesvolle glasvezelcampagnes afgerond. Hierdoor hebben al ruim 150.000 huishoudens en bedrijven in onder andere Overijssel, Gelderland, Utrecht, Zuid-Holland en Brabant de beschikking over toegang tot snel internet via het glasvezelnetwerk. Glasvezel buitenaf is op dit moment de enige partij die op deze schaal glasvezel aanlegt in het buitengebied.

Website Glasvezel Buitenaf