Projecten

Terug

Glasvezel Buitenaf

‘Glasvezel buitenaf’ is een campagne om niet alleen de inwoners van de kernen toegang te bieden tot het netwerk van de toekomst, maar ook de huishoudens en bedrijven in het buitengebied aan te sluiten op glasvezel. Hiervoor is in samenwerking met Cogas de campagne Glasvezel buitenaf ontwikkeld. Ook voor de gebieden buiten Cogas wordt de campagne ingezet.

Om glasvezel te kunnen aanleggen moet 50% van een deelgebied, dat bestaat uit zo’n 3.000 huishoudens, een glasvezelabonnement afnemen. Naast het abonnement voor televisie, internet en/of telefonie betaalt een klant een vastrechtvergoeding. Kiest u als klant op een later moment voor een glasvezelabonnement? Dan betaalt u eenmalige aansluitkosten. Kijkt u op de pagina van uw deelgebied welke vastrechtvergoeding en welke aansluitkosten van toepassing zijn.

Inmiddels heeft vrijwel ieder adres in het buitengebied van Twente een aanbod gehad en kunnen elke dag duizenden nieuwe adressen gebruikmaken van diensten op het glasvezel netwerk van CIF.

Website Glasvezel Buitenaf