Nieuws

Terug

Succesvolle campagne bedrijventerrein Mijdrecht

Het is gelukt! Het bedrijventerrein in Mijdrecht krijgt een hypermodern glasvezelnetwerk. Minimaal 30 procent van de bedrijven moest zich voor 31 juli aanmelden bij de aangesloten ICT-specialisten. Door hen is in de laatste weken extra campagne gevoerd om het minimale percentage aanmeldingen te behalen. Hierdoor kan CAIW met de voorbereidingen starten om bedrijven op het bedrijventerrein in Mijdrecht te voorzien van een glasvezelaansluiting.

CAIW werkt samen met de volgende lokale ICT-partners voor bedrijventerrein Mijdrecht.

  • Feka ICT – T: 0297 760 020 – feka.nl
  • SolidQ IT – T: 0297 748 913 – solidq.nl
  • Addall IT Services – 0297 230 210 – addall.nl
  • ERON Communicatie – 0297 231 477 – eron.nl
  • KBA Automatisering – 0297 250 159 – kba.nl

Kogel door de kerk!
Door de succesvolle glasvezelcampagne, kan achter de schermen een begin worden gemaakt met de voorbereidingen. Nog dit jaar wordt gestart met de graafwerkzaamheden, waarbij eerst de hoofdaansluiting wordt gemaakt en vervolgens daarop de bedrijfspanden worden aangesloten. Bedrijven krijgen vooraf per post informatie over de graafwerkzaamheden en wanneer hun bedrijfspand wordt aangesloten.

Inschrijving loopt door
Uiteraard is het mogelijk voor bedrijven om zich alsnog aan te melden voor een glasvezelabonnement. Zij kunnen hiervoor terecht bij de bovenstaande ICT-partners. Deze specialisten bieden inzicht in de verschillende abonnementsvormen van serviceproviders Weserve en Infopact. Daarnaast adviseren zij bedrijven ook over andere aspecten van het bedrijfsnetwerk.

Op de website www.overalglasvezel.nl/mijdrecht staat meer informatie over het glasvezelnetwerk en de mogelijkheden.