Nieuws

Terug

Snel internet binnen handbereik voor bedrijventerrein Coenecoop in Waddinxveen

Voor de ondernemers op bedrijventerrein Coenecoop in Waddinxveen komt snel internet steeds dichterbij. CAIW en lokale partners hebben van een groot aantal ondernemers op het bedrijventerrein positieve reacties ontvangen op het aanbod om de bedrijfspanden aan te sluiten op een nieuw aan te leggen glasvezelnetwerk. Door het consequent stijgende aantal aanmeldingen is de kans fors toegenomen dat de aanleg daadwerkelijk start. Uiterlijk 31 maart wordt duidelijk of het minimale aantal aanmeldingen is gehaald.

Een betrouwbare breedbandverbinding is onmisbaar voor de zakelijke markt
Voor de zakelijke markt, waarin de vraag naar online diensten alsmaar toeneemt, is een solide breedbandverbinding niet meer weg te denken. De digitale infrastructuur op een bedrijventerrein moet van topkwaliteit zijn om nu én in de komende tientallen jaren economisch te kunnen concurreren met andere terreinen. Voor CAIW reden om samen met ICT-specialisten Complex E-techniek en Interforce en serviceprovider Infopact zoveel mogelijk ondernemers op bedrijventerrein Coenecoop te voorzien van een nieuw en toekomstbestendig glasvezelnetwerk.

Tot 31 maart geen aansluitkosten
Alleen deze maand nog hebben de ondernemers op bedrijventerrein Coenecoop de mogelijkheid om zich aan te melden voor een zakelijke glasvezelaansluiting en de diensten van Infopact. Wanneer minimaal 30 procent van de bedrijven zich voor 31 maart 2019 aanmeldt, starten we met aannemer BAM Infra Telecom de voorbereidingen voor de graafwerkzaamheden. We verwachten de aanleg in mei te starten en in oktober alle bedrijven te hebben aangesloten.

Meer informatie: www.overalglasvezel.nl/coenecoop